Saina NdFeB Magnet Output ma Maketi i le 2021 Tului Fa'alalo Talosaga Gaosi

O le televave o le siʻitia o le tau o NdFeB maneta i le 2021 e aʻafia ai le fiafia o itu uma, aemaise lava i lalo ifo o loʻo gaosia talosaga.Latou te naunau e fia iloa e uiga i le tuʻuina atu ma le manaʻoga o Neodymium Iron Boron maneta, ina ia faia muamua fuafuaga mo galuega i le lumanaʻi ma faia ni tulaga faʻapitoa e fai ma fuafuaga.O le taimi nei o le a matou tuʻuina atu se lipoti auʻiliʻili faʻamatalaga i faʻamatalaga o NdFeB maneta i Saina mo a tatou tagata faʻatau, aemaise lava afi eletise eletise mo faʻamatalaga.

I tausaga talu ai nei, o le gaosiga o NdFeB mea maneta tumau i Saina ua faʻaalia ai le faʻatupulaia o tulaga.Sintered maneta NdFeBo oloa autu i totonu o le atunuu NdFeB maketi maneta tumau.E tusa ai ma le faamatalaga a le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi, o le gaosiga o sintered NdFeB avanoa ma fusifusia maneta NdFeB e 207100 tone ma 9400 tone i le 2021. I le 2021, o le aofaiga atoa o NdFeB maneta tumau avanoa e oo atu i le 216500 tone, i luga 16. % tausaga i lea tausaga.

Maseti NdFeB ua fa'amauina ma fa'apipi'i

O le tau o se maneta tumau tumau ua vave siitia talu mai le tulaga maualalo i le ogatotonu o le 2020, ma ua faaluaina le tau o le seasea eleele maneta i le faaiuga o le 2021. O le mafuaaga autu o le tau o mea e le masani ai eleele, e pei o le Praseodymium, Neodymium, Dysprosium, Terbium, ua vave ona tupu.E oʻo atu i le faaiuga o le 2021, o le tau e tusa ma le faatoluina o le tau i le ogatotonu o le 2020. I le tasi itu, o le faʻamaʻi na mafua ai le le lelei o sapalai.I le isi itu, ua televave le faʻatupulaia o le manaʻoga o maketi, aemaise le numera o faʻaopoopoga o talosaga maketi fou.Mo se faʻataʻitaʻiga, o maneta tumau uma o le eletise fou a Saina e tusa ma le 6% o le gaosiga o le Neodymium maneta i le 2021. I le 2021, o le gaosiga o taavale malosi fou e sili atu i le 3.5 miliona, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o le tausaga i le 160. %.O taavale pasese eletise mama o le a tumau pea le faʻataʻitaʻiga masani o taavale malosi fou.I le 2021, 12000 tone omaneta NdFeB maualugae manaʻomia i le fanua o taavale eletise.O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2025, o le a oʻo atu i le 24% le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le taavale malosi fou a Saina, o le aofaʻi o le gaosiga o taavale malosi fou o le a oʻo atu i le 7.93 miliona i le 2025, ma o le manaʻoga mo mea fou fou o le Neodymium magnets o le a 26700 tone.

O Saina i le taimi nei e sili ona tele i le lalolagie gaosia maneta tumau tumau, ma o lona gaosiga o lo'o tumau pea i luga atu o le 90% o le aofa'i o le lalolagi i tausaga talu ai nei.O le auina atu i fafo o se tasi lea o auala autu e faatau atu ai oloa maneta tumau tumau i Saina.I le 2021, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo o oloa maneta tumau tumau a Saina e 55000 tone, o se faʻaopoopoga o le 34.7% i luga o le 2020. I le 2021, na faʻaitiitia ai le tulaga faʻamaʻi i fafo, ma o le toe faʻaleleia o le gaosiga ma le faʻatauina o le faʻatupulaia o le manaʻoga o pisinisi i fafo o se mea taua tele. mafuaga mo le tele o le faatupulaia o oloa auina atu i fafo maneta tumau a Saina.

Sintered NdFeB Magnet Maketi

O Europa, Amerika ma Asia i Sasa'e o lo'o avea pea ma maketi fa'atau atu i fafo o oloa maneta Neodymium e le masani ai Saina.I le 2020, o le aofaʻi o le auina atu i fafo o atunuu pito i luga e sefulu na sili atu i le 30000 tone, e tusa ma le 85% o le aofaʻi;o le aofaʻi o le faʻatau atu o atunuʻu pito i luga e lima na sili atu i le 22000 tone, e tusa ma le 63% o le aofaʻi.

E maualuga le fa'aulufaleina o maneta tumau i maketi i fafo.Mai le vaaiga o oloa auina atu i fafo i paaga tau fefaʻatauaʻiga, o le tele o maneta tumau tumau a Saina o loʻo auina atu i Europa, Amerika ma Asia i Sasaʻe, o le tele o atunuʻu atinaʻe e maualuga le tulaga faʻasaienisi ma tekinolosi.I le avea o faʻamatalaga faʻatau atu o le 2020 o se faʻataʻitaʻiga, o atunuu pito i luga e lima o Siamani (15%), Amerika (14%), Korea i Saute (10%), Vietnam ma Taialani.Ua lipotia mai o le taunuuga mulimuli o maneta tumau e le masani ai e auina atu i Asia i Sautesasae o le tele o Europa ma Amerika.


Taimi meli: Oke-09-2022