Fa'afefea ona Fa'aoga le Diametrical NdFeB Magnet Disc i Fa'ailoga maneta

Fa'atulagaina o se encoder maneta

Afai e te maua le avanoa e faʻateʻaina ai se encoder rotary mageta, e masani ona e vaʻai i se fausaga i totonu e pei o le faʻaalia i luga.O le encoder mageta e aofia ai se masini masini, se fausaga atigi, se PCB faʻapotopotoga i le pito o le encoder, ma se tamaʻi.maneta tisikifeliuliua'i ma le 'au i le pito o le 'au fa'ainisinia.

E fa'afefea ona fuaina e le encoder maneta le fa'aaliga o le tulaga o le suiga?

Hall Effect: o le fa'atupuina o le eseesega fa'atupu i luga o se ta'avale o lo'o feavea'i le ala eletise pe a fa'aoga se maneta i le itu e fa'atatau i le ala o lo'o tafe.

Fa'agata maneta fa'aoga i le ta'avale

Afai o le maneta o loʻo faʻaaogaina i le taʻavale e faʻaalia i le itu o loʻo faʻaalia e le aū i luga ma le ala o loʻo i ai nei e pei o le axis, o le a suia le eseesega o le Hall ona o le suiga o le tulimanu i le va o le maneta ma le taʻavale, ma le suiga tulaga o le eseesega gafatia o se sinusoidal curve.O le mea lea, e faʻavae i luga o le voltage i itu uma e lua o le taʻavale malosi, o le taamilosaga o le maneta e mafai ona faʻatusatusa i tua.Ole faiga fa'avae lea ole fa'aogaina ole maneta pe a fuaina fa'amatalaga ile tulaga.

Tulaga feliuliua'i o le maneta ma le voluma gaosiga

E tutusa ma le mataupu faavae e faʻaaogaina e le tagata faʻamalie ni seti se lua o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi tutusa, lua (pe lua paʻu) elemene faʻapipiʻi fale faʻatasi ma faʻatonuga o loʻo i ai nei e manaʻomia foi i le encoder mageta e faʻamautinoa ai le fesoʻotaʻiga tulaga ese i le va o le suiga o le tulaga maneta. ma le voluma gaosiga (tuufaatasiga).

Hall sensors (chips) o loʻo faʻaaogaina i masini maneta e masani lava ona i ai le maualuga o le tuʻufaʻatasia

I aso nei, o le Hall sensors (chips) o loʻo faʻaaogaina i le magnet encoders e masani lava ona i ai se maualuga maualuga o le tuʻufaʻatasia, lea e le gata ina tuʻufaʻatasia vaega semiconductor hall ma fesoʻotaʻiga faʻasologa o faailoilo ma tulafono faatonutonu, ae o loʻo tuʻufaʻatasia foʻi ituaiga eseese o faʻailoga faʻapitoa, e pei o le sine ma le cosine analog. faailoilo, sikuea sikuea fa'ailoga numera numera po'o le pasi feso'ota'iga iunite fa'atino.

O se maneta tumau e pei o le maneta Neodymium sintered i le pito o le au

I lenei auala, faʻapipiʻi se maneta tumau e pei o le sintered Neodymium maneta e faʻatupuina ai se maneta i le pito o le encoder rotating shaft, tuʻu le pu o le hall sensor o loʻo taʻua i luga i luga o le PCB circuit board, ma faʻalatalata atu i le maneta tumau i le pito o le encoder. 'au e tusa ai ma nisi mana'oga (fa'atonuga ma le mamao).

Magnet, hall sensor ma tulaga

E ala i le suʻesuʻeina o le faʻaalia o le eletise mai le faʻaogaina o le hall e ala i le PCB circuit board, e mafai ona iloa le suiga o le rotor encoder.

O le fausaga ma le mataupu faavae galue o le maneta encode e filifili ai le manaoga faapitoa e uiga i lenei maneta tumau mo se faataitaiga mea maneta, foliga maneta, maneta faasinomaga, ma isi.diametrically maneta Neodymium manetatisiki o le filifiliga sili maneta.Ningbo Horizon Magnetics e poto masani i le tuʻuina atu o le tele o gaosiga o faʻailoga maneta ma nisi lapopoa odiametrical neodymium disk maneta, D6x2.5mm ma le D10x2.5mm diametric disc Neodymium maneta o ia o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa.

E mafai ona vaʻaia e faʻatusatusa i le encoder faʻaleaganuʻu masani, e le manaʻomia e le encoder mageta se tisiki lavelave faʻapipiʻi ma le malamalama, o le numera o vaega e itiiti ifo, ma le faʻaogaina o le fausaga e faigofie.E le gata i lea, o le Hall elemene lava ia e tele mea lelei, e pei o le fausaga mausali, laʻititi laʻititi, mamafa mamafa, umi le tautua, teteʻe o le vibration, e le fefe i le pefu, suauu, vai ausa ma masima puao filogia poʻo faʻatali corrosion.

Sintered NdFeB maneta ogalaau o le maneta encoder faʻaaogaina i le suiga tulaga faʻaalia o le afi eletise

Pe a faʻaaogaina le tekonolosi encoder maneta i le suiga tulaga faʻaalia o le afi eletise, o lesintered NdFeB maneta cylindero le encoder mageta e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i le pito o le afi afi.I lenei auala, e mafai ona faʻaumatia le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (poʻo le faʻapipiʻiina) e manaʻomia pe a faʻaaogaina le faʻaogaina o manatu faʻaleaganuʻu masani, ma ausia le fuaina o tulaga e le faʻafesoʻotaʻi, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaogaina o le encoder (poʻo le faʻaleagaina) ona o le vibration o le masini masini i le taimi. le faagaoioiga o le afi eletise.O le mea lea e fesoasoani e faʻaleleia le mautu o le faʻaogaina o afi eletise.


Taimi meli: Iul-21-2022