Horizon Magnetics Sales and Profit i le afa muamua o le 2021

Ina ia aoteleina le poto masani, saili ni faaletonu, sili atu le faia o galuega eseese i le afa lona lua o le tausaga, ona taumafai lea e ausia sini faaletausaga, Ningbo Horizon Magnetics na faia se fonotaga otootoga o galuega mo le afa muamua o le 2021 i le taeao o le Aukuso 19. I le taimi o le fonotaga, na lipotia ai e le au pulega o matagaluega le maeʻa o galuega i le afa muamua o le 2021 ma auiliili auiliili faʻafitauli o loʻo i ai i le galuega.O le fonotaga na taulaʻi i faʻamatalaga tau tupe a le kamupani i le afa muamua o le tausaga ma auiliili faʻatau oloa maneta i auiliiliga.

Horizon Magnetics Sales and Profit in 1st the Half of 2021

I le afa muamua o le 2021, o le faʻatauga o oloa maneta a le kamupani na faʻatupulaia i le 48% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le tupe mama o oloa na faʻaititia nai lo le faʻateleina, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 26%.Maneta faʻatauga faʻateleina faʻatuputeleina i lea tausaga ma lea tausaga, aemaise lava mo mafuaaga nei e tolu:

1. Faʻafetai i la matou faʻatulagaina faʻatoʻaga loloto ma le tulaga faʻapipiʻi lelei, Ningbo Horizon Magnetics ua taulaʻi i le R & D ma le gaosiga o maneta NdFeB maualuga ma le maketi talosaga o afi eletise e avea ma maatulimanu o le atinaʻeina o le kamupani talu mai lona faʻavaeina.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le taʻiala o le "carbon to peak and carbon neutral", o le faʻaauauina o taumafaiga a le maualalo o le carbon economy ma le atamai fale gaosi oloa, aemaise lava le leai o se fesoʻotaʻiga ma le COVID-19, ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo le gaosiga o masini.Matou te faoa le avanoa atinaʻe o le alamanuia, faʻalauteleina le maketi ma maua ai le tulaga lelei i le servo motor ma laina laina maketi maketi aemaise lava.

2. O le manaoga mo vaega maneta mo le taumafaina a le tagata lava ia o loʻo faʻatupulaia vave.I le mavae ai o le sefulu tausaga o le atinaʻe, ua faʻaputuina faʻaputuga maneta a le kamupani le tele o le poto masani ma le gaosiga, ma ua lava le mautinoa ma le malosi e ulufale atu ai i tagata faʻatau mai le tulaga faʻavae e faʻafeiloaʻi ai tagata faʻatau ma manaʻoga faʻapitoa.I le faaopoopo atu i falefaigaluega maneta faapotopotoga peimaneta sima, pa faamama mageta, Ningbo Horizon Magnetics ua faʻaputuina le tele o ituaiga o oloa faʻagata faʻatau i le tele o tausaga, mo se faʻataʻitaʻiga,maneta fagota malosi, matau maneta felanulanuai, Neodymium pine maneta, ma isi. Aemaise ole COVID-19 o loʻo matua aʻafia ai le manaʻoga mo maneta faʻaoga i fale gaosi oloa i Europa ma le Iunaite Setete, ma o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo oloa faʻagata mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia i le fale.E le gata i lea i le taimi o le faʻamaʻi, Amazon ma isi faʻatauga i luga ole laiga faʻafaigofie tagata ile fale e faʻatau oloa Saina.

3. O tau o mea mata'utia maneta na si'itia maualuga pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea o le tausaga talu ai, ma ua siitia foi tau o oloa maneta.

O le mafua'aga autu o le fa'aitiitia o tupe mama a le oloa ae le o le si'itia o le si'itia tele lea o tau o mea e le masani ai.I le tau tu'ufa'atasiga o maneta, tau seasea lalolagi praseodymium neodymium ma dysprosium u'amea mea fa'atatau mo le vaega sili ona maualuga.E masani lava, o mea e le masani ai le eleele e mafai ona sili atu i le 70% o le tau o maneta Neodymium.E ui lava o tau o le praseodymium, neodymium ma le dysprosium iron na siitia i le 100% ma le 50% i le faasologa, na matou fesoasoani i tagata faʻatau mo taimi uumi e faʻasoa nisi o tau o le siʻitia o tau, ma le tau o maneta na tuʻuina atu ia i latou e leʻi faʻatupulaʻia pe faʻatuputeleina. maualalo ifo nai lo le tau o le tau.

Faʻavae i luga o le faʻatau atu o oloa maneta i le afa muamua o le tausaga, i le afa lona lua o le tausaga, o le a faʻaauauina le lelei o le uluai maneta Neodymium maualuga, faʻaoga afi eletise ma mea faʻapitoa faʻapitoa.E le gata i lea, o le a matou faʻalauteleina le maketi o mea faʻaeletonika e pei o masini ma sipika, ma mea faʻapitoa faʻatekonolosi.Tuuina atu i tagata fa'atau oloa maneta i tau fa'atauva i totonu o lo tatou tau taugofie.


Taimi meli: Aukuso-27-2021